top of page

WELKE MASTERCLASSES BIEDEN WE AAN?

Wij bieden momenteel 6 masterclasses aan. Onze masterclasses zijn er op gericht om het kennisniveau tussen masseurs en fysiotherapeuten te verkleinen. Wil jij deelnemen aan deze masterclass? Met gedegen kennis van de anatomie en fysiologie ben je bij ons van harte welkom. 

WAT HOUDT EEN MASTERCLASS IN?

Deze masterclasses zijn ontstaan omdat wij als masseurs merkten dat er in algemene sportmassage opleidingen te weinig verdieping zat.

Een Moventes masterclass is om die reden gericht op een specifiek lichaamsdeel of gewricht. De masterclasses zijn ontwikkeld door professionals, voor professionals.

WANNEER STARTEN DE MASTERCLASSES

De masterclasses worden aangeboden op zaterdagen. In een tijdsbestek van 7 uur leren wij jou alles over het gekozen onderwerp. Ook verzorgen wij de  lunch. Na het volgen van een masterclass ontvang jij de presentatie op USB en een certificaat van deelname.

BEHANDELING BIJ NEKKLACHTEN

Wil jij weten wat je als masseur/therapeut kunt doen bij klachten in de nekregio? Volg dan de masterclass behandeling bij nekklachten, en leer in één dag hoe jij vele klachten in het nekgebied effectief kunt behandelen.

De Masterclass bestaat uit de volgende onderwerpen: 

Certificaat 

Na het volgen van deze masterclass krijg jij als deelnemer een certificaat van deelname. De technieken die jij leert zijn volkomen veilig en direct toepasbaar. Deze masterclasses zijn een verrijking van je kennis en kunde als masseur of therapeut.

  • Anatomie (in vivo);

  • Testen;

  • Rode vlaggen;

  • Meest voorkomende klachten in de nekregio;

  • Differentiaal diagnostiek;

  • Diverse mobilisaties, tapetechnieken, massagetechnieken, en fascia technieken.

P2070167_bewerkt.jpg

MEER INFORMATIE?

Ons doel is jou op te leiden tot een volwaardige masseur/therapeut. De exacte startdatum van deze masterclass is nog niet bekend. Heb jij interesse in deze masterclass en wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden van de startdatum? 

Laat hieronder dan jouw gegevens achter.

Bedankt! Onze reactie komt mogelijk in de spamfolder terecht.

DOOR PROFESSIONALS,

VOOR PROFESSIONALS

bottom of page